Venezia

Venezia er utvilsomt en av de vakreste byene i verden med en rik kultur og historie - og for ikke å glemme utrolig mat. Dra på en sightseeingtur og se det beste av Venezia, få en eksklusiv omvisning i Markuskirken eller prøv en uforglemmelig mat- og vintur i det jødiske kvarteret.

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Vin og appetizers i den jødiske ghettoen

Vin og appetizers i den jødiske ghettoen

Spis og drikk deg gjennom det historiske jødiske kvarteret på denne unike turen. Ingen annen Venezia-opplevelse tilbyr mat og vin på liek autentisk vis. Bestill din tur i dag!

Fra 521 kr
Det beste av Venezia + vanntaxi

Det beste av Venezia + vanntaxi

Opplev alle Venezias toppseverdigheter på denne ekslusive turen med max. 10 deltakere. Turen inkluderer en times tur med vanntaxi på Den store kanalen, Markuskirken (Basillica di San Marco), Campo SS Giovanni Paolo og den kjente Sukkenes bro. Bestill din tur her og opplev Venezias beste til lands, vanns og i lufta.

Fra 1010 kr
Rundvisning på Dogepalasset

Rundvisning på Dogepalasset

Opplev det fantastiske Dogepalasset i Venezia og lær om det beste og verste i Venezias historie - fra de kjempemessige maleriene av Tintoretto og Veronese til fangehullene laget av tre, hvor anklagede for forræderi ble plasert av det beryktede hemmelige politiet.

Fra 606 kr


Til handlevogn