Sightseeing i Paris

Utforsk og oppdag Paris og dens omgivelser med en av våre spennende, komfortable og populære sightseeingturer! Vi tilbyr både guidede turer og mer selvstendig hop-on hop off-turer, samt cruise på elven Seinen, og selvfølgelig tilbyr vi  atskillige muligheter for turer som inkluderer et besøk opp i Eiffeltårnet! Bli med oss på en tur til Versailles eller Mont Saint-Michel, eller besøke det berømte Louvre-museet. Klikk deg gjennom vårt store utvalg av de mange severdighetene som Paris har å tilby!

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Tur til Versailles

Tur til Versailles

Besøk slottet i Versailles! Kjøp billetter hjemmefra og nyt komforten av tur/retur-transport til/fra Paris og Versailles og slipp den lange inngangskøen til slottet.

Fra 610 kr
Eiffel Tower - Skip the Line and Seine Cruise

Eiffel Tower - Skip the Line and Seine Cruise

Skip the line to the Eiffel Tower and enjoy a 1 hour Seine Cruise! Outsmart the other tourists and avoid standing in line for 2-4 hours for the Eiffel Tower. After your Eiffel Tower visit enjoy a 1 hour Seine cruise.

Fra 578 kr
Hop On Hop Off-sightseeingcruise

Hop On Hop Off-sightseeingcruise

Utforsk Paris med Hop On Hop Off-sightseeingcruise på Seinen. Med 9 sentrale stoppesteder kan du besøke alle de store severdighetene i ditt eget tempo. Du hopper bare av og på som du vil i 24 eller 48 timer.

Fra 170 kr
Opera Bastille Paris

Opera Bastille Paris

Opéra de la Bastille eller mer allment kjent som Opéra Bastille, også kjent som det nye operahus i Paris fremfører hovedsaklig operaer. Operahuset ble innviet i 1989. Her kan du booke billetter til Opéra Bastille med eller uten middag!

Fra 2593 kr
Big Bus Tours Paris

Big Bus Tours Paris

Explore Paris' top attractions at your own pace with Big Bus Tours! Enjoy this Paris sightseeing tour by day to discover the breathtaking heights of the Eiffel Tower, the historic grounds of Le Louvre, the impressive Arc de Triomphe and much more. Choose between 24 or 48-hour tickets and with or without an 1-hour sightseeing cruise. Book your Big Bus ...

Fra 165 kr
Historiske Paris

Historiske Paris

Den Historiske Paris-turen er en guidet tur gjennom den eldste delen av Paris, inkludert Ile de Cité og Notre Dame. Kjøp billetter her!

Fra 771 kr
Versailles og Paris

Versailles og Paris

Se hele Paris og besøk Versailles på denne Versailles og Paris turen med full guiding. Kjøp billetter her!

Fra 1202 kr
To-dagers Reise til Normandie, Saint Malo og Mont Saint Michel

To-dagers Reise til Normandie, Saint Malo og Mont Saint Michel

Bli med på en fascinerende to-dagers reise fra Paris til Normandie, Saint Malo og Mont Saint Michel. Reisen inkluderer opphold på et 3-stjerners hotell med frokost og middag, billetter til forskjellige monumenter og museer, i tillegg til hotellfrakt fra ditt hotell i Paris. Bestill din reise i dag!

Fra 3974 kr
Outlet Shopping Paris

Outlet Shopping Paris

Besøk La Vallée-landsbyens outlet shopping utenfor Paris med denne bussturen fra Paris. Kjøp billetter på nettet her!

Fra 229 kr
Reims Champagne

Reims Champagne

Nyt en heldagstur i champagnens tegn! Denne turen appellerer spesielt til champagnekjennere, og er en kombinasjon av både teknisk og generell informasjon med champagnesmakning. Bestill på nettet!

Fra 1599 kr
Strendene i Normandie

Strendene i Normandie

Nyt en heldagstur fra Paris til Normandie! Opplev Pointe du Hoc, Omaha Beach, Arromanches og Juno Beach. Dette er den ultimate turen for alle som er interessert i 2. verdenskrig. Bestill billetter på nettet!

Fra 2120 kr
Tur til Mont-Saint-Michel Abbey

Tur til Mont-Saint-Michel Abbey

Guidet busstur fra Paris til klosteret på Mont Saint-Michel. Billetter til denne turen kan kjøpes her!

Fra 2035 kr
Paris i en 2CV

Paris i en 2CV

Se Paris' berømte severdigheter, som Eiffeltårnet og Louvre, i Frankrikes mest ikoniske bil, 2CV av Citroën. Velg mellom tre forskjellige turer!

Fra 957 kr
Giverny og Monét

Giverny og Monét

Fullt guidet tur fra Paris til Giverny for å besøke Monets berømte hage og hus. Billetter til Giverny og Monets hjem her!

Fra 995 kr
Paris Hop-On Hop-Off

Paris Hop-On Hop-Off

Bestill Paris Hop-On Hop-Off-bussbilletter - den enkleste og mest fleksible måten å dra på sightseeing i Paris! Bare hopp på en av de mange bussene og start sightseeingen.

Fra 351 kr
Paris Sightseeing Cruise

Paris Sightseeing Cruise

Bestill billetter til Paris Sightseeing Cruise og se det beste av Paris med båt. Alle de historiske stedene fra en komfortabel båt. Bestill billetter til Paris Sightseeing Cruise her!

Fra 152 kr
Paris' beste: Sykkeltur 

Paris' beste: Sykkeltur 

Sus forbi turgrupper til fots og sightseeing-busser på den blå sykkelen din, og kom tett på noen av Paris' mest populære monumenter på en morsom og trygg måte! Bestill din sykkeltur her!

Fra 335 kr
Paris' hemmeligheter: Sykkeltur

Paris' hemmeligheter: Sykkeltur

Bli med oss på Paris' hemmeligheter: Sykkeltur og opplev en ny side av Paris. Turen er for deg som vil bli kjent med Paris' skjulte sjarm og se hva som gjør byen så fascinerende for oss lokale. Bestill i dag!

Fra 335 kr
Sykkeltur i Versailles

Sykkeltur i Versailles

Sykkeltur i Versailles er den perfekte måten å oppdage storheten til dette 8 km2 store, rojale området. Du kan oppleve alle høydepunktene i de massive hagene på sykkel. Bestill din sykkeltur i Versailles her!

Fra 893 kr
Kveldstur i Paris på sykkel med båtcruise

Kveldstur i Paris på sykkel med båtcruise

Vår Kveldstur på sykkel tar deg med til de beste, opplyste monumentene idet solen går ned over Paris. Du får blant annet oppleve underverkene Eiffeltårnet, Champs-Elysées, Notre-Dame og Louvre om natten. Dette er en vakker og morsom tur i Paris! Bestill kveldstur på sykkel her!

Fra 404 kr
Eiffeltårnet - Slipp køen

Eiffeltårnet - Slipp køen

Slipp køen til Eiffeltårnet! Med forhåndsbestilte billetter kan du overliste de andre turistene og unngå å stå i kø i 2-4 timer. Ta heisen til toppen og nyt den fantastiske utsikten over Paris.

Fra 456 kr
Opera Garnier Paris

Opera Garnier Paris

Opéra Opéra eller mer allment kalt Palais Garnier, også kjent som det gamle operahus i Paris fremfører hovedsakelig balletter. Operahuset ble innviet i 1875. Her kan du booke billetter til Opéra Garnier med eller uten middag!

Fra 1265 kr
Sykkeltur i Monets hage

Sykkeltur i Monets hage

Bli med på sykkeltur til vakre Normandie og landsbyen Vernon, hvor du får utforske Monets private hager på sykkel. Turen inkluderer også inngang til Monets hus, som du kan utforske på egen hånd. Dette er en perfekt familietur! Bestill billetter her.

Fra 1052 kr
Sykketur til Loiredalen

Sykketur til Loiredalen

Bli med på sykkeltur i Loiredalen utenfor Paris! Det er den eneste sykkelturen som dekker to chateaux'er, et marked og en vinsmaking på kun én dag. Sikre deg en plass på denne populære turen, bestill hjemmefra!

Fra 2072 kr
Segwaytur i Paris

Segwaytur i Paris

Tilbring et par timer på en segway i Paris! Dette er den perfekte turen for både de som besøker byen for første gang og for Paris-veteraner. Og vi er overbevidste om at begge parter vil være enige i at å kjøre på segway er en herlig måte å oppleve Lysets By. Bestill her!

Fra 638 kr
Tur til slottene i Loiredalen

Tur til slottene i Loiredalen

Besøk tre av Loiredalens mest berømte châteaux: Det sofistikerte Château d'Amboise, det sjarmerende Château de Chenonceau, bygget over elva Cher, og det majestetiske Château de Chambord. Se hvor de kongelige bodde og stedet Leonardo da Vinci er gravlagt. Pick-up fra hotell og lunsj er inkludert!

Fra 3322 kr
Tur til toppen av Eiffeltårnets m. slipp-køen

Tur til toppen av Eiffeltårnets m. slipp-køen

Slipp køen til det ekstremt populære Eiffeltårnet! Besøk både 1. og 2. etasje sammen med en turguide og få billetter til toppen av Eiffeltårnet. Turen blir rask utsolgt, så bestill billetter i dag!

Fra 459 kr
Eiffeltårnet ved solnedgang

Eiffeltårnet ved solnedgang

Besøk det ikoniske Eiffeltårnet ved solnedgang! Guiden tar deg med utenom køen og direkte opp til 2. etasje, hvor han forteller deg om tårnets historie, arkitektur og interessante hendelser. Bestill billetter hjemmefra og slipp køen!

Fra 649 kr
Katakombene i Paris - Slipp køen

Katakombene i Paris - Slipp køen

Slipp de lange køene til katakombene i Paris! Besøk katakombene og oppdag en mørkere side av Paris på denne guidede turen. Gå dypt under Paris' gater gjennom tunneler laget av knokler!

Fra 670 kr
Sightseeing og cruise

Sightseeing og cruise

Utforsk Paris, byens historie og storslåtte arkitektur med denne morsomme og lærerike 3 timers sightseeingturen! Oppdag Paris fra en luksusbuss og et cruise nedover Seinen. Den perfekte måten å oppleve Paris.

Fra 296 kr
Sightseeing Paris

Sightseeing Paris

Denne sightseeingturen tar deg med på en tur rundt i Paris i en dobbeltdekker luksusbus. Opplev høydepunktene i Paris på under 2 timer. Dette er den perfekte turen for deg med begrenset tid i Paris!

Fra 212 kr
Klassiske Paris til fots

Klassiske Paris til fots

Nyt en gåtur rundt i Paris! Se alle de store severdighetene i byens sentrum. Dette er den perfekte turen for deg med begrenset tid i Paris! Bestill her.

Fra 266 kr
Disneyland® med buss

Disneyland® med buss

Besøk Disneyland® Paris! Med forhåndsbestilte billetter kan du hoppe på bussen fra Paris til Disneyland og slippe de lange køene til Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Fra 1167 kr
Eiffeltårnet m. slipp-køen og sightseeingtur

Eiffeltårnet m. slipp-køen og sightseeingtur

Se det beste av Paris med buss og unngå køene ved Eiffeltårnet. Hopp over køen og nyt den fantastiske utsikten fra andre etasje! Få billetter med fortrinnsrett til Eiffeltårnet her!

Fra 582 kr
Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet

Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet

Forhåndsbestill billetter til en tredelt sightseeingtur på land, i vann og i luften i Paris. Slipp køene og se alle høydepunktene inkl. Eiffeltårnet!

Fra 663 kr
Paris Essential

Paris Essential

Hvis du har lyst å oppleve det beste av Paris, er dette turen for deg! Denne 3-delte turen inkluderer en busstur med lydguide, et stemningsfylt cruise på Seinen, etterfulgt av en to-retters lunsj i Eiffeltårnet. Sørg for å bestille denne populære turen hjemmefra!

Fra 1200 kr
Asterix Park®

Asterix Park®

Besøk Asterix Park Paris på denne fullguidede turen en dags busstur fra Paris til Asterix Park Paris. Kjøp billetter her!

Fra 712 kr
Det beste av Paris

Det beste av Paris

Denne heldagsturen i Paris omfatter det aller beste av byen! Besøk Louvre og Notre-Dame-katedralen, ta et flott cruise ned Seinen og nyt en deilig lunsj i Eiffeltårnet med fantastisk utsikt over byen.

Fra 1559 kr
Kveldstur i Paris

Kveldstur i Paris

Lys i Paris er en sightseeingtur med luksusbuss gjennom Paris når det er mørkt. Billetter til Lys i Paris kan du kjøpe her!

Fra 324 kr
Kveldstur i Paris med buss og båt

Kveldstur i Paris med buss og båt

Lys i Paris og cruise er en sightseeingtur om kvelden som foregår både med buss og båt. Billetter til Lys i Paris kan du kjøpe her!

Fra 371 kr
Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

Opplev Paris "by night"! Turen inkluderer et besøk til Eiffeltårnet, hvor du slipper de lange køene og får ta heisen rett opp, et scenisk cruise på Seinen og en sightseeingtur med buss. Moro for hele familien!

Fra 716 kr
To-dagers reise til slott i Loire-dalen

To-dagers reise til slott i Loire-dalen

Bli med oss på en magisk to-dagers reise til slott i Loire-daeln. Reisen inkluderer hotellfrakt, alle inngangsbilletter og guidede besøk til seks slott, i tillegg til overnatting på 3-stjerners hotell og middag, frokost og lunsj. Bestill reisen din i dag!

Fra 4377 kr
Heldagstur til Versailles og Trianons

Heldagstur til Versailles og Trianons

Nyt en guidet tur på slottet i Versailles og dets fineste rom. Utforsk de vakre hagene før du nyter lunsj på en restaurant i nærheten av Grand Canal. Den andre delen av besøket inkluderer en guidet omvisning i Petit og Grand Trianons. Bestill din tur her og slipp køen til Versailles og Trianons.

Fra 1805 kr
Den franske revolusjon til fots

Den franske revolusjon til fots

Nyt en guidet tur i Paris til fots og utforsk de mange bygningene, statuene og symbolene som knytter seg til den franske revolusjon. Garantert liten turgruppe! Bestill hjemmefra og sikre deg en plass!

Fra 213 kr
To-dager Reise til Mont Saint Michel og slott i Loire-dalen

To-dager Reise til Mont Saint Michel og slott i Loire-dalen

Nyt en to-dagers reise til det berømte klosteret i Mont Saint Michel, og besøk flere av slottene i Loire-daeln. Du blir plukket opp vbed ditt hotell i Paris og blir revet vekk på en fascinerende reise. Reisen inkluderer tre måltider og overnatting ved et 3-stjerners hotell. Bestill din tur online og sikre deg din plass!

Fra 4324 kr
Gåtur i Latinerkvarteret om kvelden

Gåtur i Latinerkvarteret om kvelden

Bli med på en rundtur i hjertet av Paris om kvelden! Turguiden din tar deg og den lille turgruppen med rundt i det stemningsfulle latinerkvarter. Bestill billetter her!

Fra 213 kr
Kulinarisk opplevelse i Paris

Kulinarisk opplevelse i Paris

Kjøp billetter til kulinarisk opplevelse i Paris og nyt fransk mat på sitt beste. Kom til lunsj og lær noen gode franske oppskrifter. Kjøp billetter til kulinarisk opplevelse i Paris her!

Fra 1821 kr
Paris pass

Paris pass

Få gratis adgang til mer enn 60 av Paris beste attraksjoner, gratis transport i sone 1-3, ett cruise på Seine og mye mer. Med Paris pass sparer du både tid og penger. Skaff ditt pass her.

Fra 1360 kr
Skjulte skatter i Paris

Skjulte skatter i Paris

Kjøp billetter til vår spasertur i Paris 'skjulte skatter og utforsk Paris på sitt beste. En guidet tur rundt de beste og mest godt skjulte steder i Paris. Se Buren Coloumns, Vivienne shopping arcase og Garnier Opera. Kjøp billetter til skjulte skatter i Paris her!

Fra 359 kr
Tre-dager Reise til Mont Saint Michel og slott i Loire-dalen

Tre-dager Reise til Mont Saint Michel og slott i Loire-dalen

Nyt en tre-dagers reise til Mont Saint Michels berømte kloster og besøkt mange av de vakre slottene i Loire-dalen. Reisen inkluderer hotellfrakt to / fra Paris, seks måltider og to netter på et 3-stjerners hotell. Ikke gå glipp av den nydelige reisen, bestill hjemmefra!

Fra 6502 kr
Tre-dagers Reise til Normandie, Mont Saint Michel og Loire-dalen

Tre-dagers Reise til Normandie, Mont Saint Michel og Loire-dalen

Opplev Normandie, Mont Saint Michel & Loire-dalen med denne fantastiske tre-dagers reisen! Bli hentet ved ditt hotell og nyt vår spennende program! 3-stjerners hotell innkvartering, frokost og middag og hotellfrakt tur / retur Paris er inkludert. Bestill din tur her!

Fra 5833 kr
Morgentur til Versailles

Morgentur til Versailles

Nyt en fascinerende omvisning på historiske Versailles og lær om Solkongen, Ludvig XIV. Etter en omvisning i palasset, kan du utforske de fantastiske franske hagene i ditt eget tempo. Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 1030 kr
Tur til Montmartre

Tur til Montmartre

Dra på oppdagelse i det sjarmerende Montmartre-kvarteret i løpet av denne 2-times rundturen! Montmartre er et ikonisk område med små, smale gater og følelsen ev det gamle Paris. Her får du se Sacré Coeur, Place de Tertre og mye mer! Sikre deg en plass her!

Fra 352 kr
Fire-dagers Reise til Normandie, Mont Saint Michel og Loire-dalen

Fire-dagers Reise til Normandie, Mont Saint Michel og Loire-dalen

Bli med oss på en fantastisk fire-dagers reise til Normandie, Mont Saint Michel og slott i Loire-dalen. Bli plukket opp ved ditt hotell i Paris, opphold deg på et 3-stjerners hotell og opplev mer av Frankrike. Ikke gå glipp av den nydelige reisen, bestill dinn plass hjemmefra!

Fra 7915 kr
Disneyland® m. fortrinnsrett i køen

Disneyland® m. fortrinnsrett i køen

Forhåndsbestill inngangsbillettene dine til Disneyland hjemmefra og slipp køen til billettluka i både Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Det er garantert gøy for hele familien!

Fra 933 kr
Tur til Versailles med fonteneshow

Tur til Versailles med fonteneshow

Nyt en av de beste turene til slottet i Versailles, som inkluderer besøk inne i slottet, en omvisning i de franske hager og et spektakulært fonteneshow med barokkmusikk og lys. Sikre deg en plass - bestill hjemmefra!

Fra 1054 kr
Versailles-ekspressen

Versailles-ekspressen

Hopp på Versailles-ekspressen og bli transportert til Palace of Versailles lett og behagelig. Forhåndsbestill billetter og sikre deg en plass på bussen!

Fra 352 kr
Tur til Somme-slagmarkene

Tur til Somme-slagmarkene

Nyt en guidet tur til Somme-slagmarkene og lær om hendelsene i regionen under første verdenskrig. På denne historiske turen besøker du de viktigste slagmarkene, historiske steder og det første museet dedikert til første verdenskrig. Et must for historie-elskere!

Fra 1635 kr
Louvre Museet

Louvre Museet

Louvre er et absolutt must-see når du besøker Paris. Bestill en omvisning i det verdenskjente kunstmuseet og unngå massive køer til museet!

Fra 691 kr
Busstur til Mont-Saint-Michel

Busstur til Mont-Saint-Michel

Besøk et av Frankrikes mest ikoniske steder, den UNESCO-fredede øya Mont-Saint-Michel og opplev øya på egen hånd. Turen er selv-guidet, så du har friheten til å bruke tiden din akkurat slik du vil. Transport til/fra Paris er inkluder.

Fra 1563 kr
Segwaytur i Paris om kvelden 

Segwaytur i Paris om kvelden 

Avslutt dagen din i Paris med å cruise rundt i "Lysets by" magiske gater. Den lille turgruppen garanterer en personlig og intim opplevelse, med minner for livet! Opplev Paris i solnedgangen, bestill din segway-tur i dag!

Fra 744 kr
Marais til fots

Marais til fots

Oppdag et av Paris' mest trendy områder på denne turen til fots! Marais har alt - designerbutikker, et vilt natteliv, flotte parker og byens beste falafel. Bestill billetter her!

Fra 213 kr
Montmartre til fots

Montmartre til fots

Utforsk det sjarmernede området Montmartre i Paris på denne gåturen! Spaser ned de brosteinsbelagte gatene og se Moulin Rouge og Sacre Coeur. Sikre deg en plass - bestill billetter hjemmefra!

Fra 213 kr
Paris Saint Germain

Paris Saint Germain

Buy tickets to Paris Saint-Germain at Parc de Prince in Paris. Zlatan Ibrahimovic has signed with Paris Saint-Germain before this season!
Til handlevogn