Billetter til sightseeing i Barcelona

Vi tilbyr varierte sightseeing og arrangementer i Barcelona, inkl. guidet tur, museer, turistattraksjoner og forestillinger! Grip sjansen til å utforske og lære mer om Barcelona. Vi har både guidede turer og hopp-på hopp-av-turer, der du blant annet får se Gaudis mesterverker som Parc Güel og Sagrada Familia, billetter til FC Barcelona Camp Nou stadion og museumsturer til Picasso-museet og Joan Miró-museet. Opplev autentisk flamencodans hos en av byens tablaos eller se havets skapninger på akvariet i Barcelona.

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Casa Batlló - Skip the line

Casa Batlló - Skip the line

Slipp køen til en av Antoni Gaudis mest kjente bygninger i Barcelona - Casa Batlló! Det er et arkitektonisk mesterverk med en interessant historie. Billettene dine inkluderer gratis lydguide. Bestill hjemmefra og unngå lange køer!

Fra 255 kr
Barcelona Aquarium

Barcelona Aquarium

Tilbring en morsom dag i Barcelona Akvarium! Akvariet har masser av aktivteter for store og små. Slipp køen med forhåndsbestilte billetter!

Fra 213 kr
Det beste av Gaudi

Det beste av Gaudi

Bli med på en guidet tur og se Gaudis beste verker i Barcelona! Beundre Sagrada Familia, spaser i UNESCO-fredede Park Güell og utforsk Gaudis kjente leilighetsbygninger. Sikre deg en plass, bestill billetter i dag!

Fra 755 kr
Halvdagstur til Girona

Halvdagstur til Girona

Besøk den historiske middelalderbyen Girona utenfor Barcelona! Middelalderbyen er interessant av mange grunner: den har et av de best bevarte jødiske kvarterene i Europa, vakker middelalderarkitektur, en viktig kunstarv. Sikre deg en plass, bestill billetter på nettet!

Fra 585 kr
Montserrat & Barcelona

Montserrat & Barcelona

Nyt en heldagstur til vakre Montserrat som første del av turen. Andre del er en fascinerende tur i Barcelona, hvor du får oppleve Gaudis Sagrada Familia, Park Güell og Passeig de Gràcia. Sikre deg en plass, bestill billetter her!

Fra 1020 kr
Sykkeltur i Barcelona

Sykkeltur i Barcelona

Bli med på en morsom sykkeltur i Barcelona! Opplev alle de berømte severdighetene og utforsk også mindre beferdede stier. Bestill billetter i dag, og få dem sendt direkte til innboksen din.

Fra 245 kr
Barcelona-kortet

Barcelona-kortet

Sikre deg Barcelina-kortet hjemmefra og gjør deg klar til å utforske den fantastiske byen. Nyt gratis transport i Barcelona, inkludert tur/retur fra flyplassen. Slipp køene og få gratis inngang til mange av byens museer. Få adgang til andre attraksjoner og gode rabatter over hele byen.

Fra 479 kr
Gotisk tur til fots

Gotisk tur til fots

Barcelonas gotiske kvarter er et av byens mest sjarmerende områder. Kvarteret linker på fineste vis fortiden til nåtiden. Oppdag gatenes, plassenes, de skjulte hjørnene og de flere hundre år gamle bygningenes sjarme sammen med din dyktige guide - som tar deg på en reise gjennom Barcelonas historie.

Fra 170 kr
Shoppingtur til La Roca Village

Shoppingtur til La Roca Village

Spar opptil 60% på designertøy og kjente merker på den populære shopping-outletten La Roca Village utenfor Barcelona! Velg den avgangen som passer det og få et eksklusivt rabattkort på 10% med på kjøpet. Bestill billetter her!

Fra 213 kr
Tapas-kveldstur til fots

Tapas-kveldstur til fots

Bli med på en gåtur via Barcelonas mest kjente tapasbarer og få en smak av Bacelona! Dette er en fantastsik måte å kick-starte oppholdet i Barcelona på. Få et overblikk over byen, lær hvordan man bestiller tapas og oppdag noen av de beste barene og kaféene i Barcelona. Sikre deg billetter, bestill i dag!

Fra 638 kr
Søtsaker- og sjokoladetur til fots

Søtsaker- og sjokoladetur til fots

Er du en søtmons? Da er vår Søtsaker- og sjokoladetur til fots definitivt noe for deg. Guiden din tar deg med til utvalgte sjokoladebutikker, bakerier og kaféer i Barcelona hvor du kan skjemme bort smaksløkene dine. Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 521 kr
Vinsmaking

Vinsmaking

Smak på og lær om forskjellige spanske kvalitetsvin! En avslappet og morsom vinsmaking i en unik vinforretning i hjertet av Barcelona. Sikre deg en plass på denne populære turen, bestill billetter hjemmefra!

Fra 383 kr
Gaudi & Sagrada Familia-tur

Gaudi & Sagrada Familia-tur

Utforsk Gaudis mest kjente verker i Barcelona! Slipp køen til utrolige Sagrada Familia, spaser rundt i vakra Pakr Güell og se Gaudis leilighetskomplekser på Passeig de Gràcia sammen med den kunnskapsrike guiden din. Sikre deg en plass på denne populære turen, bestill billetter i dag!

Fra 765 kr
Barcelona Hop-on Hop-off

Barcelona Hop-on Hop-off

Med din forhåndsbestilte Barcelona Hop-on Hop-off-busbillett er du helt klar til å utforske Barcelona. Hop-on Hop-off-bussene er en av de morsomste, beste og billigste måtene å dra på sightseeing på! Velg mellom 24- eller 48-times billetter, bestill på nettet!

Fra 309 kr
Guided tour to Sagrada Familia with towers

Guided tour to Sagrada Familia with towers

Skip the line to the incredible Gaudi masterpiece Sagrada Familia together with your guide! Learn about the history behind beautiful basilica, admire its rich interior and go up the towers to enjoy an astonishing panoramic view of Barcelona. Don't waste time standing in line, book your tickets from home!

Fra 691 kr
Guided tour to Sagrada Familia & Park Güell

Guided tour to Sagrada Familia & Park Güell

Enjoy a guided tour to two of Gaudi's most famous works of art: Park Güell and Sagrada Familia. Avoid the long lines and get shuttled between both locations! Book your tour today!

Fra 510 kr
Guided tour to Sagrada Familia w. Towers & Park Güell

Guided tour to Sagrada Familia w. Towers & Park Güell

This tour has it all for you who are visiting Barcelona! Start with a tour of the marvelous Park Güell, then get a guided tour of Sagrada Familia and end with a tour of in the towers to enjoy the incredible view. Don't miss out on all of the fun, book your tour now!

Fra 818 kr
Articket Barcelona - Skip the Line

Articket Barcelona - Skip the Line

Bestill din Articket Barcelona hjemmefra,og gjør deg klar til å utforske byens pulserende kunstscene! Articket Barcelona gir deg fri adgang til Barcelonas seks beste kunstmuseer, fortrinnsrett i køen - og du sparer 45% sammenlignet med prisen i døra!

Fra 319 kr
Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco i Barcelona er et av byens beste flamenco show. Kjøp dine billetter til Palacio del Flamenco i Barcelona her!

Fra 479 kr
Flamenco Show at Tablao de Carmen

Flamenco Show at Tablao de Carmen

Opplev et klassisk flamencoshow på Tablao de Carmen i Barcelona! Det vakre showet presenterer deg for mange av de viktigste stilene av flamenco og garanterer eg en kveld fylt med musikk, dans og sang! Du kan velge middag og show eller en drink og show.

Fra 415 kr
Guidet tur til Sagrada Familia

Guidet tur til Sagrada Familia

Besøk Sagrada Familia på denne 2-times turen! Sagrada Familia er Gaudis uferdige mesterverk, og en av de mest besøkte bygningene i verden! Slipp de timelange køene med guiden din og bruk heller tiden på å utforske denne arkitektoniske perlen.

Fra 362 kr
Gerona – Figueras - Dali museum

Gerona – Figueras - Dali museum

Legg Barcelona bak dere og utforsk Figueres og Gerona. Billetter til bussturen; Barcelona til Gerona – Figureras her!

Fra 829 kr
Poble Espanyol

Poble Espanyol

Poble Espanyol på Montjuïc i Barcelona er vel verdt et besøk. Kjøp dine billetter til Poble Espanyol på Montjuïc i Barcelona her!

Fra 128 kr
Flamenco show på Tablao Cordobes

Flamenco show på Tablao Cordobes

Opplev et underholdende og medrivende flamencoshow på Tablao Cordobes i Barcelona. Tablao Cordobes er et av de mest kjente flamenco-stedene i hele Spania. Dette er en opplevelse du må prøve minst en gang! Showet blir raskt utsolgt, så sørg for å bestille billetter på forhånd!

Fra 734 kr
Barcelona Highlights Tour

Barcelona Highlights Tour

Bli med oss på vår klassiske Barcelona Høydepunkt Tur og opplev de viktigste høydepunktene til en av Spanias vakreste byer. Kjør med Montjuïc Cable Car, se Gaud's Casa Batlló og La Pedrera og mye mer! Bestill din tur hjemmefra!

Fra 542 kr
Barcelona kunstnerisk by sightseeing

Barcelona kunstnerisk by sightseeing

Se verkene til Gaudi i Barcelona. Billetter til turen; Barcelona kunstnerisk by sightseeing kan kjøpes her!

Fra 404 kr
Barcelona heldagstur

Barcelona heldagstur

Tilbring dagen med å utforske Barcelona. Se Gaudis berømte bygninger i Barcelona. Bestill Barcelona heldagstur her!

Fra 978 kr
Montserrat

Montserrat

Tur fra Barcelona til Montserrat, berømt for utskjæringene av den svarte Madonna. Bestill turen Montserrat på morgenen her!

Fra 585 kr
Gaudi Turen

Gaudi Turen

Opplev det beste av Gaudis Barcelona! Gaudís verdensberømte bygninger har blitt ikoniske symboler på byen! Denne turen inkluderer et besøk til to av hans beste kunstverk: Casa Batlló og Sagrada Familia. Sikre deg enplass på denne populære turen, bestill billetter hjemmefra!

Fra 755 kr
Vin og cava tur

Vin og cava tur

På vin og cava turer i Barcelona, besøker du tre kjellere og lærer og smaker vin og cava! Bestill vin og cava tur her!

Fra 776 kr
FC Barcelona og Camp Nou

FC Barcelona og Camp Nou

Besøk Camp Nou - FC Barcelonas hjemmebane. Bestill billetter hjemmefra, slipp køen til billetkontoret og få mer tid til å utforske stadionet og FC Barcelona-museet. Hvis du har lyst, kan du leie en lydguide og lære mer om stadionet og fotballaget.

Fra 298 krTil handlevogn